- hirdetés -

Az Orosházi Média Kft. idén először díjjal jutalmazza a helyi alkotó csoportokat. Orosházi Helyi Érték Díjat kap hagyományőrzés és modern értékek kategóriában egy-egy műhely vagy csoport, amely a város kulturális életében jelentős szereppel bír.

Ebben az évben a művelődési központtal együttműködve az Orosháza Fesztiválon fellépő művészeti csoportok közül emeljük ki a legjobbakat, két kategóriában. Tehát aki részt szeretne venni a versenyben, jelezze fellépési szándékát a művelődési központban, álljon színpadra július 2-a és 4-e között, hogy esélye legyen a díjra. Díjátadó: július 5-én este, a Kiscsillag koncert előtt.

– Mind az Orosházi Életben, mind az Oroscafén, mind a városi televízióban rendszeresen mutatjuk be az Orosházán működő és alkotó csoportokat. Úgy döntöttünk, hogy idén díjazzuk azokat, akik megítélésünk szerint kiemelkednek a sorból – adta meg a díj megalapításának okát B. Imre Julianna ügyvezető-helyettes, az OVTV felelős szerkesztője. – Ezzel is ösztönözni kívánjuk azokat, akik az alkotásban találják meg kiteljesedésük eszközét.

Terveink szerint a későbbiekben a díjat a sport területén is kiadjuk majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.