- hirdetés -

Két ortopéd szakorvossal bővül az orosházi kórház térdambulanciája és műtéti profilja. Barta és Sisák doktorok április 7-ével állnak munkába, hogy segítsenek a térdfájósokon. 

Dr. Hehl István térdspacialista szeptemberi távozásával dr. Szelényi Zoltán főorvosra hárult az orosházi és környékbeli betegek ellátása az ambulancián, jövő héttől ebben két új kolléga lesz a segítségére.
– Szakorvosaink alapos klinikai vizsgálattal, a szükséges radiológiai átvizsgálást követően döntenek a betegek számára optimális kezelési módról, szükség esetén a műtéti ellátásról. A műtéteket a legkorszerűbb, a mai kor követelményeinek mindenben megfelelő technikával végezzük, biztosítva ezáltal a gyors felépülést, a legfeljebb háromnapos kórházi tartózkodást, hosszú távon jobb életminőséget nyújtó eredményt – emelte ki dr. Duray Gergő főigazgató, hozzátéve, az új kollégák érkezésével lerövidül a várakozási idő is.

Dr. Szelényi Zoltán osztályvezető főorvos munkáját április 7-től két újonnan érkező orvos segíti (Fotó: Melega Krisztián)
Dr. Szelényi Zoltán főorvos munkáját április 7-től két újonnan érkező orvos segíti (Fotó: Melega Krisztián)

Dr. Barta Szabolcs ortopéd és baleseti sebész, a békéscsabai kórház baleseti sebészeti osztályának főorvosa 1999-ben traumatológiából, 2006-ban ortopédiából szerzett szakvizsgát. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, fő érdeklődési területe az ízületek sebészete, a térdízületek műtétei terén 15 éves gyakorlattal bír. Dr. Sisák Krisztián PhD, szakorvos 1998 óta dolgozik a szegedi ortopédiai klinikán. Hét évet az Egyesült Királyságban és Ausztráliában töltött mozgásszervi és ízületi akut, ill. krónikus betegségek kezelésével foglalkozva, az Angol Királyi Sebészeti Társaság tagja. Az akut és krónikus mozgásszervi, ízületi betegségek vizsgálatával és kezelésével foglalkozik.

A térdambulancia hétfőnként 14 órától a sebészeti-, traumatológiai rendelőben működik, bejelentkezni a (68) 411-166-os telefonszámon a 697-es melléken lehet. Előjegyzés alapján háziorvosi, vagy szakorvosi beutalóval kereshetik fel a rendelést a térdízületi megbetegedéssel küzdők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.