- hirdetés -

Vasárnap választ az ország és választ Orosháza is. Mi pedig egész nap, folyamatosan frissülő hírfolyamban adjuk közre a helyi eseményeket.

Április 6-án, vasárnap tartják az országgyűlési képviselőválasztást, személyekre, és pártokra lehet szavazni reggel 6-tól este 7-ig.

Az elmúlt hetekben beszámoltunk a választási eseményekről, fórumokról, és megírtuk  a választáshoz kapcsolódó információkat is. Mindezeket ide kattintva találjátok.

Ez az információfolyam április 6-án sem áll, sőt, ekkor pörög majd fel igazán. Már kora reggeltől bent leszünk a szerkesztőségben, és gyűjtjük a választással kapcsolatos helyi információkat. Egész nap, interjúkkal, részeredményekkel, a legfontosabb helyi eseményekkel jövünk majd itt az OrosCafén.

Kövesd velünk április 6-án a választásokat, élőben! Egyúttal megkérünk, hogy ha van közérdekű infód, érdekes fotód, észrevételed, esetleg kérdésed a választáshoz kapcsolódóan, akkor jelezz nekünk az info@oroscafe.hu e-mail címre, vagy írj a Facebookon és a Twitteren.

Megszólaltatjuk a legesélyesebb jelölteket, elemzéseket és részeredményeket közlünk, emellett kitekintünk az országos történésekre is. Az urnazárást követően, 19 óra után pedig folyamatosan közöljük, hogy Orosházán és a választókerületben miként alakulnak az eredmények, melyik szavazókörben ki és mennyivel nyert. És a végén természetesen kamera elé kérjük a megválasztott országgyűlési képviselőt és legnagyobb riválisait is.

Minden, ami orosházi infó, nálunk fent lesz
Minden, ami orosházi infó, nálunk fent lesz

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.