- hirdetés -

Munka után is mehetnek az okmányirodába azok, akiknek pótolni kell személyes okmányait az április 6-i választásra.

Meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket az Orosházi Járási Hivatal okmányirodája a választásokon való részvétel lehetőségének biztosítása érdekében, hiszen szavazni csak érvényes okmányok bemutatása esetén lehet.
– A Szabadság tér 3. szám alatti hivatal első emeletén március 31-e és április 4-e között (hétfőtől péntekig) 8 órától 18 óráig tart nyitva az okmányiroda. A meghosszabbított nyitva tartás keretében az állandó, illetve ideiglenes személyazonosító igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély kiadását, pótlását, illetve a személyi azonosító és a lakcímigazolvány pótlását biztosítjuk – tudtuk meg Lustyikné dr. Papp Anikó járási hivatalvezetőtől.

A választás napján is nyitva lesz az okmányiroda 9 órától egészen 19 óráig, de érdemes szem előtt tartani, hogy a szavazókörökben az urnákat 19 órakor lezárják. A tótkomlósi kirendeltségen (Fő utca 1.) április 2-án, 3-án és 4-én szintén hosszabb nyitva tartással, 8 órától 18 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Lustyikné dr. Papp Anikó felhívta a figyelmet, hogy az általános ügyfélfogadási időn túl kizárólag a szavazáshoz szükséges okmányok ügyintézése esetén fogadják az ügyfeleket. Április 7-én, hétfőn pedig kevesebb ügyintéző lesz az okmányirodában, emiatt a várakozási idő megnőhet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.