- hirdetés -

Az önkormányzattól kapott gépeken a helyszínelők és a járőrök dolgoznak.

Két számítógéppel gazdagodott az orosházi rendőrkapitányság. Az önkormányzattól kapták ajándékba, még a tavaly év végi testületi ülésen elfogadott határozat értelmében.

Szerda délelőtt Zalai Mihály alpolgármester jelképesen átadta a már beüzemelt berendezéseket, amelyekhez kiegészítőket is adott a korábban elfogadott 150 ezer forintos kereten felül az önkormányzat. Czecher Péter rendőr alezredes a sajtó jelenlétében megköszönte a működés hatékonyságát segítő adományt, tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelők és a járőrök adminisztrációs tevékenységéhez fogják használni. A rendőrkapitány kiemelte, a hatékonyság növelés szempontjából fontos gyarapodás ez, hiszen az egyenruhások irodában töltendő idejét lerövidíti, így többet tudnak közterületen lenni.

Zalai Mihály (b) jelképesen is átadta a már működésre beállított gépeket Czecher Péter  rendőrkapitánynak (j) és kollégáinak (Fotó: Rajki Judit)
Zalai Mihály (b) jelképesen is átadta a már működésre beállított gépeket Czecher Péter rendőrkapitánynak (j) és kollégáinak (Fotó: Rajki Judit)

A decemberi testületi ülésen ingóságokat kért működéséhez az önkormányzattól a rendőrség és a tűzoltóság is, amit a képviselők meg is szavaztak. A tűzoltók hűtőt, főzőlapot, forgószéket kaptak, amihez még az év utolsó napján hozzá is jutottak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.