- hirdetés -

Az Orosháza FC NB III-as labdarúgó csapata második felkészülési mérkőzését játszotta február 1-jén. Az Atleticó 4:0-ás legyőzése után a szegedi Tisza Volán kemény diónak bizonyult. Kvasznovszky József legénysége az utolsó percben kapott góllal szenvedett 2:1 arányú vereséget.

Tisza Volán SC Szeged – Orosháza FC 21 (1–0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Vezette: Brezovai (Juhász, Török)

Tisza Volán: Dongó – Kormányos, Vida, Hacker, Grünvald, Dargó, Kulacsik, Puskás, Beretka, Faragó, Ngalle. Cserék: Garamvölgyi (kapus), Szilágyi, Szalma, Szabó A., Mucsi, Puhalák, Szabó D., Szűcs 
Vezetőedző: Tóth Ákos.

Orosháza: Bordás – Medvegy, Ferenczi, Tóth I., Szabó N. (Márki 46.perc) – Styecz, Fülöp (Huszár 46.perc), Végh, Füredi (Baranyai 46.perc) – Juhász, Oláh (Csák Z. 55.perc)
Vezetőedző: Kvasznovszky József.

Gól: Hacker (24′), Szűcs D. (90′), ill. Baranyai (76′)

A télen alaposan megerősödő Volán lendületesen kezdte a mérkőzést és a félidő közepén megszerezte a vezetést. 24. perc: Ngalle szögletét Hacker Bence fejelte a bal sarokba, 1–0. A félidő végén Bordás kapus bravúrja mentette meg csapatunkat az újabb góltól.

(Fotó: szeged.ma Gémes Sándor)
A kék mezes szegediek bizonyultak jobbnak a szombati találkozón (Fotó: szegedma.hu/Gémes Sándor)

A második játékrészben Csák Z., Baranyai, Huszár és Márki beállásával támadóbb szellemben játszott az OFC. Styecz Milán háromszor került ígéretes helyzetbe, mindháromszor elhibázta. A 75. percben góllá érett a mezőnyfölényünk. Csák labdáját Baranyai gurította Garamvölgyi kapus mellett a bal alsó sarokba, 1–1. Mindkét csapat elkönyvelte a döntetlent, amikor egy jobb oldalról érkező labdát Szűcs Dávid lőtte a hosszú sarokba, 2–1.

Tóth Ákos(Szeged): – Az első félidő játéka nemcsak megfelelő volt, de kellemes meglepetésként is ért. A második félidőben a nyolc csere kissé felforgatta a hadrendet, talán ennek, illetve a hátul eladott labdáknak is betudható, hogy helyzeteket tudott kialakítani az Orosháza, és kiegyenlítettebb lett a játék, jóllehet a végén mi örülhettünk győzelemnek, amely abszolút pozitív érzésekkel tölti el egységünket.

Kvasznovszky József (OFC): –  A heti erős terhelés rányomta bélyegét a játékunkra, de rendkívül hasznosnak tartom a mai mérkőzést.

Az Orosháza FC február 5-én 18.30 órakor Hódmezővásárhelyen lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.