- hirdetés -

Kamera rögzítette, amint egy férfi rugdossa az egyik dohánybolt ajtaját Orosházán. A rendőrség a rongálással gyanúsítható fiatalember azonosításához a lakosság segítségét kéri.

Az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 12-én 3 óra 55 perckor egy fiatal férfi a fejére húzott télikabátban valószínűleg be akart menni az egyik orosházi trafikba, ami azonban zárva volt. A férfi ezt követően a dohánybolt bejárati ajtaját többször megrúgta, ettől az üzlet bejárati ajtaja megrongálódott.

A főtéren található trafik ajtaját rongálta meg a férfi (több képért klikk ide)
A főtéren található trafik ajtaját rongálta meg a férfi (több képért klikk ide)

Az Orosházi Rendőrkapitányság kéri, hogy a történtek körülményeinek tisztázása érdekében a képeken látható fiatal férfi jelentkezzen a kapitányságon. Várják továbbá azok jelentkezését is, akik felismerik, vagy felismerni vélik a férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság hívószáma: 06 68/411-344, emellett a telefonáló – névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök 8-16 óráig, péntek: 8-13 óráig), illetve a 107-es, valamint a 112-es segélyhívószámokon is tehet bejelentést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.