- hirdetés -

Súlyos közlekedési baleset történt péntek éjjel Nagymágocs és Derekegyház között. 

Január 10-én 23 óra körül Nagymágocs és Derekegyház között, néhány kilométerre Nagymágocs határától az egyenes útszakaszon történt baleset. Elsődleges információink szerint egy Ford személyautó eddig tisztázatlan körülmények miatt áttért a szemközti sávba, és ott ütközött egy kisteherautóval. A kisteherautó az út melletti kerékpárútra hajtott, ott állt meg. A Ford ezután egy OPEL személyautóval is ütközött frontálisan. A Ford megpördült az úton, az OPEL pedig az út mellé vágódott.

A balesetet szenvedett járművekben összesen hatan utaztak, mindenki maga szállt ki az autókból a baleset után.

Orosházáról egy, míg Csongrád megyéből három mentőautót riasztottak a helyszínre. A mentősök a sérülteket ellátták, majd a szentesi kórházba szállították őket. A helyszínen 1 súlyos sérültről tudtunk, de a rendőrség szombat reggeli tájékoztatása szerint 2 súlyos és 4 könnyű sérültje van a balesetnek.

A két személyautó frontálisan ütközött (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
A két személyautó frontálisan ütközött (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

A helyszín az orosházi tűzoltók illetékességi területe, ezért őket riasztották, két gépjárműfecskendővel és az országúti gyorsbeavatkozóval vonultak a balesethez. Mellettük Szentesről is érkezett egy gépjárműfecskendő. A tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, más beavatkozásra nem volt szükség.

A Csongrád megyei rendőrök teljes útzár mellett helyszíneltek, vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.