- hirdetés -

A szilveszteri összejövetelt kellett félbeszakítania a fiatal anyukának, hogy világra hozza első gyermekét, aki az év első babája lett Orosházán.

Az év végén a kórházban töltött négy napot követően szilveszterre hazaengedték Lakatos Gizella Barbarát, majd nem telt bele néhány óra, mikor megindultak a fájásai. Január 1-én hajnal fél kettőkor jött világra természetes úton első gyermeke, Lakatos István Szebasztián.

A kisfiú 2950 grammal látta meg a napvilágot. Az édesanya és gyermeke is jól vannak, ha továbbra is minden rendben lesz, hétfőn hazamehetnek.

A büszke anyuka és kisfia is jól vannak, egészségesek (Fotó: Rajki Judit)
A büszke anyuka és kisfia is jól vannak, egészségesek (Fotó: Rajki Judit)

A kórházban tett látogatásunk alkalmával az anyuka elmesélte, hogy amíg a hasában volt a pici teljesen másmilyennek képzelte őt el, a rokonok és barátok szerint leginkább őrá hasonlít a kisfiú.

Az orosházi kórház szülészeti osztályának főorvosa, dr. Patakfalvi János elmondta, hogy a tavalyi évben nem történt rendhagyó eset az osztályon. 2013-ban összesen 478 baba született az intézményben, ez a szám épp csak egy kicsit kevesebb, mint egy évvel korábban. A 2013-as év utolsó babája december 31-én hajnal 3-kor született.

Idén ezidáig három gyermek született, István Szebasztián után két kislány jött a világra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.