- hirdetés -

Helyezést ugyan nem értek el, de helytálltak az országos megméretettésen. Jövőre ismét felveszik a kesztyűt.

Tavasszal az orosházi kórház csapata lett az első a megyei szakmai versenyen, ezzel bejutottak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szervezte országos döntőbe.

Az őszi megmérettetésen Békés megyét képviselve jól vették az akadályokat az orosháziak. Az egész napos, megterhelő versengésben végig az élmezőnyben voltak, ám az utolsó fordulóban, a villámkérdéseknél már kiütközött a fáradtság: pontokat vesztettek, így lecsúsztak, nem sikerült helyezést elérni.

Ettől függetlenül a kollégák sorra gratulálnak a csapatnak: Szekeresné Kóródi Juditnak, a szülészet-nőgyógyászati osztály főnővérének, Krébeszné Szél Erzsébet szülésznőnek, Bakóné Bognár Anitának, az újszülött részleg főnővérének és Benyeczkóné Halma Évának, a traumatológiai osztály főnővérének.

Ahogyan a megyei megmérettetésen, úgy az országoson is egyaránt voltak elméleti és gyakorlati feladatok, ez utóbbi esetében a zsűri megdicsérte az orosházi csapat munkáját. A 19 csapat az ország minden részéről érkezett a fővárosi versengésre, az orosházi kórház dolgozói először vettek részt ilyen rendezvényen, de Kóródi Judit szerint nem utoljára: jövőre már hasznos tapasztalatokkal vágnak neki a kamarai versenynek.

A kamara emléklappal jutalmazta a versenyzőket, az orosházi kórház vezetősége pedig egy gyomaendrődi hétvégével jutalmazta meg a kórházat és városunkat képviselő lelkes csapatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.