- hirdetés -

Több házból is lopott az orosházi férfi, előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy férfi ellen, aki rövid időn belül 6 családi ház melléképületéből tulajdonított el különböző dolgokat. Augusztusban fogták el a férfit.

A vádemelési javaslattal lezárt nyomozás adatai szerint a 29 éves orosházi N. Zsolt 2013 júliusában és augusztusának első hetében több családi ház udvarára bement. A házakhoz tartozó garázsokat, kamrákat és melléképületeket kutatta át. Volt, ahol az épületeket nyitva találta, de a lezárt helyiségek sem jelentettek számára akadályt.

Többnyire a hajnali órákban indult lopni és alkatrészeket, szerszámokat, hosszabbító kábeleket, valamint kisebb használati tárgyakat tulajdonított el. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéseket követően rövid időn belül megállapították, hogy lopásokat ugyanaz a férfi követhette el.

A 29 éves N. Zsoltot gyanúsítottként hallgatták ki, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség és lopás bűntett miatt indult nyomozást november 12-én lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Orosházi Járási Ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.