- hirdetés -

Szombaton szomszédvári rangadót rendeznek a Mátrai stadionban. Az Orosháza FC a Szeged 2011 csapatát látja vendégül az NB III-as labdarúgó bajnokság Közép-csoportjában.

Legutóbb június 1-jén találkozott egymással a két csapat. Akkor a Mátrai stadionban az OFC 3:1 arányban diadalmaskodott. Azóta nagy változások mentek végbe a két csapat háza táján. A szegediek új edzővel –Nyilas Elekkel-Gyulára költöztek.

Az Orosháza FC-ben kicserélődött a teljes keret, csupán Bordás Dániel, Szabó Norbert és Makra Zsolt maradt a júniusi győztes csapatból.

A pénteki edzésen Kvasznovszky József edző az egyes mérkőzésszituációk gyakorlása mellett mentálisan próbálta felrázni csapatát.
– A fiúk becsülettel készültek, képesnek tartom a csapatot a győzelemre -nyilatkozta a tréner.

Az OFC várható kezdő csapata: Bordás – Pénzváltó,Makra,Tóth, Szabó N. – Bálint D. vagy Oláh, Füredi, Styecz vagy Pál N., Ferenczi, Nyéki – Csák Z.

Érdekesség, hogy a tavalyi szezonban nálunk szereplő Molnár Tamás és Ács Levente az ellenfél csapatát erősíti, viszont az exszegedi Tóth Imre orosházi mezt öltött.

Az ellenfél edzője, Nyilas Elek a Délvilágnak nyilatkozott a találkozóról: – Minden mérkőzés más, nem lehet kiindulni sem az ellenfelünk, sem a mi előző találkozóinkból. Az Orosháza otthon kimondottan veszélyes csapat, a tabellán elfoglalt helye is mutatja, hogy komoly tiszteletet érdemel. Ellenfelünk bár nagy változásokon ment keresztül, de sikerült összekovácsolódniuk, egy kifejezetten harcos mérkőzésre számítok. Tudomásom szerint a pálya mérete és a talaja nem a legjobb, kíváncsi vagyok a játékosaim miként alkalmazkodnak ehhez. A meccsen döntő lehet az egy-egy elleni párharcok megnyerése, főként fizikális értelemben.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia tervezett kezdőcsapata: Molnár – Kéri, Kapic B., Szabó, Zabari, Markovic , Kalapács, Ács, Kis, Csányi, Germán.

Az Orosháza FC vezetősége értesíti a szurkolókat, hogy a várható nagyszámú szegedi szurkoló érkezése miatt a hazai drukkerek a tribün felőli lelátón foglalhatnak helyet, a vendégszurkolók a szemközti állórészen tekinthetik meg a találkozót.

A mérkőzés 13.30 órakor Gyarmati II. Tibor sípjelére kezdődik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.