- hirdetés -

Közlekedjünk körültekintően, ne hagyjunk értékeket a kocsiban, a síroknál.

Közeledik Mindenszentek és Halottak napja, megnő a forgalom a sírkertek környékén. A legfontosabb tudnivalókra hívja fel a figyelmet a rendőrség, hogy ez az időszak valóban az emlékezésről szóljon.

Az utolsó útra is mél
Legyen nyugodt az emlékezés

A következő napokban sokan indulnak majd útnak, hogy leróják kegyeletüket elhunyt szeretteik sírjainál. Pénteken lesz Mindenszentek, majd Halottak napja, a megszokottnál nagyobb forgalom várható az orosházi temetők környékén is. Figyeljünk egymásra, vigyázzunk értékeinkre.

– Az autókat mindig zárják be, ne hagyjanak táskát, értékeket a kocsiban, kerékpárok csomagtartójában, és ne felejtsék ezeket őrizetlenül a sírokon sem. A zsebtolvajokra is figyelni kell, az iratokat, pénztárcát tárolják a kabátjuk belső zsebében. A sírkertek környékén nagy lesz az autós és gyalogosforgalom, közlekedjenek óvatosan, legyenek a megszokottnál is körültekintőbbek – mondta el Kis Rozália rendőrfőhadnagy.

A temetők környékén fokozott rendőri jelenlétre számíthatunk. Ez elsősorban a forgalom segítésére irányul majd, de a rendőrök a közlekedési szabályok megsértői ellen is fellépnek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.