- hirdetés -

Kétgólos előnyt egyenlített ki az ellenfél, de a végén az orosházi fiúk behúzták a 3 pontot az NB III-ban.

Maglódi TC – Orosháza FC 2 – 3 (1 – 2)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Maglód 200 néző
Vezette: Farkas Tibor (Horváth Zoltán, Hima Andrea)

Maglód: Szecskó – Lanczkor, Németh, Prókai, Murinai – Bornemissza, Budafai (Makovi 53. perc), Weisz, Rábold (Bencsik 72. perc) – Pintér, Lukács (Kántor 60.)
Edző: Gyurik József

Orosháza: Bordás – Pénzváltó (Pál N. 75.), Makra, Tóth, Bálint D. (Oláh 46.), Szabó N. – Styecz, Ferenczi, Füredi, Nyéki (Albert 87.) – Csák
Edző: Kvasznovszky József

A mérkőzés ellenőre Nagy Antal, a Budapesti Honvéd és a magyar válogatott egykori üdvöskéje volt.

Lendületesen kezdte a mérkőzést az Orosháza. A 7. percben Makra élesen belőtt szögletébe egy védő ért bele, és a labda a hosszú sarokba pattant (0–1)

A 26. percben Ferenczi 26 méterről lövésre szánta el magát, és a labda a felső kapufáról vágódott a hálóba (0–2).

A 30. percben Pintér kézzel vitte el a labdát, majd átesett Bálint lábán. A játékvezető meglepetésre büntetőt ítélt a hazaiak javára, amit Weisz a kapu jobb alsó sarkába bombázott (1–2)

A második félidőt lendületesebben kezdte a Maglód, 6 perc alatt négy szögletet rúgtak. Ugyanakkor az 55. percben meccslabdát rontott az OFC. Csák jobb oldalról érkező beadását a hosszú oldalon érkező Oláh 4 méterről fejelte fölé.

A 63. percben Bornemissza egy lecsorgó labdát 22 méterről a bal alsóba lőtt (2–2).

Ezután újabb meccslabdát rontottunk, Nyéki baloldali beadását Csák lőtte a védőkbe. A 82. percben azonban Csák javított, Tóth szögletét sodorta 2 méterről a hálóba (2–3)

Az első félidőben csapatunk eldönthette volna a meccset, de a kimaradt helyzetek miatt szorossá vált a meccs. Az utolsó percekben azonban helyén volt a fiúk szíve, így sikerült a 3 pont megszerzése.

Gyurik József: – Gratulálok az Orosházának a győzelemhez.

Kvasznovszky József: – Kétgólos vezetésünk után a jogtalan büntető erősen megfogta a csapatot. A végén játékosaink komoly lelkierőről tettek tanúbizonyságot, ami győzelmet eredményezett.

Legközelebb hazai pályán a Szeged 2011 csapatát fogadjuk november 2-án.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.