- hirdetés -

Az NB III-as bajnokság 10. fordulójában az Orosháza FC csapata a Rákosmente KSK együttesét fogadta a Mátrai stadionban. Csapatunk az első félidei gyenge játékának köszönhetően súlyos vereséget szenvedett.

Orosháza FC – Rákosmente KSK  1 – 5 ( 0 – 4 )

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, Mátrai stadion. 250 néző.
Vezette: Jakab ( Vígh-Tarsonyi, Székely )

Orosháza FC: Könyves – Pénzváltó, Makra, Tóth I., Szabó N. – Ferenczi, Oláh (63. Albert), Füredi, Nyéki (56. Baranyai) – Styecz, Csák (69. Kormányos).
Edző: Kvasznovszky József

Rákosmente KSK: Komora – Dara, Gál, Csiszár, Molnár D. – Halgas, Mohácsik, Zelenyánszki, Szabó P. (62. Garics) – Kocsis (82. Molnár I.), Pölöskei (68. Mohácsi).
Edző: Halgas Tibor

Csapatunknál Huszár és Bordás kapus sérülés miatt nem léphetett pályára. Már a 7. percben Könyves hálójába került a labda. Zelenyánszki indította a lesgyanús helyzetből kilépő Kocsis Dávidot, aki a rosszul kifutó Könyvest egy csellel megkerülve ívelt 20 méterről az üresen maradt kapuba, 0-1.

A 22. percben Molnár Dániel baloldali beadásába középen Pölöskei tette bele a lábát, és a labda a kapus mellett gurul a jobb alsó sarokba, 0-2.

A 24. percben újabb baloldali beadás, az érkező Kocsis Dávid nyolc méterről fejel t könnyedén a jobb sarokba, 0-3.

A 42.percben Halgas vezetgette középen a labdát, 25 méterről rászúrta, és az egyik védőn megpattanó labda a bal alsó sarokba vágódott, 0 – 4.

A kékmezes vendégek lerohanták az OFC-t (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
A kékmezes vendégek lerohanták az OFC-t (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

A 81. percben Zelenyánszki nagy baloldali bedobását Kocsis Dávid csúsztatta a hosszú sarokra, ahol az érkező Mohácsik G. továbbította a gólvonalról a hálóba a labdát, 0 – 5.

A 85. percben Baranyai baloldali lapos beadását az első NB III-as mérkőzésén szereplő Kormányos Kristóf estében továbbította a hálóba, 1 – 5.

Kvasznovszky József: – Az első félidőben elkövetett elemi hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta és ezzel el is döntötte a mérkőzést.

Huszák Géza: – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, ezzel el is dőlt a meccs.

Az Orosháza FC október 26-án Maglódon javíthat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.