- hirdetés -

Az Orosházi FC NB III-as labdarúgó csapatunk a 8. fordulóban a Monor együttesét fogadta, és null kettőről fordítva bravúros győzelmet aratott.

Orosháza FC – Monori SE 3–2 (2–2)

NB III-as labdarúgó mérkőzés, Orosháza, Mátrai stadion, 250 néző
Vezette: Czékus Sándor (Zsákai Milán, Varga Balázs)

Orosháza: Bordás – Pénzváltó, Makra, Tóth I., Szabó N. – Füredi, Nyéki, Ferenczi, Styecz – Oláh Zs. (Baranyai 46′) Csák Z. (Albert 89′)
Edző: Kvansznovszky József

Monor: Vezér Á. – Villányi, Csáki, Fazekas (Ribi I. 46’), Kavalecz – Gaál, Horváth, Magyar T. (Halápi 60’), dr. Selei – Csikós, Szélpál (Benke 60’)
Játékosedző: Vezér Ádám

Sárga lap: Tóth I. 71′, Csák 82′ ill. Gaál 87′

Túl hosszúra sikerült a „tapogatózás”, mindkét csapat tartott a másiktól, nem mertek váratlant „húzni” a játékosok, így a játék az első húsz percben többnyire a két tizenhatos között folyt. A 26. percben egy előrevágott labdára Szabó Norbert és Szélpál rajtolt, a vendégjátékos érte el hamarabb a labdát és a kifutó Bordás mellett 14 méterről a jobb alsó sarokba gurított, 0–1. A 29. percben lesgyanús helyzetből kilépő Csikós éles szögből gurított a hosszú sarokba, 0–2. A 40. percben Nyéki keresztlabdáját Styecz passzolta hat méterről a jobb alsó sarokba, 1–2. A 44. percben bedobás után Füredit lökték el a védők a tizenhatoson belül, 11-es. A büntetőt Tóth élesen a kapu jobb oldalába bombázta, 2–2.

Fotó: Vági Kata
Oláh Zsolt, az OFC fehér mezes játékosa kicselezte a monoriakat (Fotó: Vági Kata)

A második játékrészben úgy tűnt, hogy mindkét csapat beletörődött a pontosztozkodásba, amikor a 84. percben megszerezte csapatunk a vezetést. Csák fejjel továbbította a labdát a középcsatár helyén álló Baranyaihoz, csatárunk hat méterről higgadtan passzolt a kapus mellett a jobb alsó sarokba, 3–2. A mérkőzés hátralevő néhány percében az Orosháza a vendégek térfelén tartotta a labdát.

Kvansznovszky József: – Null-kettőről felállva komoly lelkierőről tettünk tanúbizonyságot és egy jó mérkőzésen győzelemmel köszöntük meg szponzorunknak az új szerelést.

Vezér Ádám: – Egy megnyert mérkőzést vesztettünk el.

Az Orosáza FC a következő fordulóban október 13-án, vasárnap Pesterzsébeten lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.