- hirdetés -

A rendőrség Nagyszénás és Orosháza között kapcsolta le a két orosházi férfit, akik kiraboltak egy trafikot. A lopott autó is meglett, tulajdonosa is üldözte a tolvajokat.

Gyarmati Zsigmond és Vida Gellért bement a trafikba, lefogták az eladót és kirámolták a kasszát – írtuk meg tegnap. A kamera rögzítette a rablás minden mozzanatát, a rendőrség azonosította a két férfit, és körözést adott ki ellenük.

„MEGLETTEK a Kiskunfélegyházi trafikrablók, remélem jó pár évre lecsukják őket” – írta ma kora este Facebook oldalán Prozlikné Csorba Melinda, aki a kölcsönzött, és vissza nem vitt autó tulajdonosának felesége. Telefonon hívtuk fel férjét, Prozlik Csabát, aki elmondta, hogy egy barátja kereste telefonon ma délután, hogy a két rablót Szentetornyán látta 4 óra körül az ő autójával, amit köröznek.
– Ezt bejelentettük a rendőröknek, akik elkezdték őket keresni. Majd egy ismerősöm mondta nekem, hogy pár perce előtte mentek át az autóval Pusztaszentornyán egy földesúton. Mi utánuk eredtünk, szóltunk a rendőröknek, akik elkapták őket a földúton. Az autón vannak kisebb sérülések, de a lényeg, hogy megvan, és a két jómadarat is elkapták. Köszönöm azoknak, akik a Facebookon megosztották az OrosCafé cikket és az autó fotóit a felhívásunkkal együtt, ennek nagymértékben köszönhető, hogy meglettek – mondta Prozlik Csaba.

http://youtu.be/T2LzRCYVf3k

Az elfogás tényét érdeklődésünkre megerősítette Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Elmondta, hogy az orosházi rendőrök fogták el a két gyanúsítottat. Hozzátette, mivel a nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezeti, így az elfogás körülményeiről bővebb tájékoztatást ők adnak péntek délelőtt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.