- hirdetés -

Détári Lajos is részt vesz az OMTK-ULE új műfüves pályájának átadóján.

1988-ban a világ legdrágább labdarúgója volt Détári Lajos, vasárnap az OMTK-ULE új műfüves pályáján rúgja majd a bőrt. Szeptember 22-én adják át hivatalosan a gyopárosi beruházást, egész napos programmal készül az utánpótlás labdarúgó-egyesület.

Reggel 8-tól az OMTK ULE csapatai játszanak örömfocit, óvodásoktól a serdülő korosztályig. Fél 11-kor lesz a hivatalos pályaátadó, melyen részt vesz dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár és dr. Dancsó József országgyűlési képviselő, Orosháza polgármestere. 11 órától Interliga nemzetközi utánpótlás-tornát szerveznek, déltől pályára lépnek az U17-es és U21-es csapatok is. Délután fél 4-től Détári és baráti az OMTK ULE öregfiúk ellen játszanak barátságos mérkőzést. Détári és barátai: Urbán Flórián, Csehi Tibor, Hamar István, Dúró József, Tóth Mihály, Bárányos Zsolt, Bücs Zsolt, Dubecz János.

Az OMTK-ULE gyopárosi bázisán egy nagyméretű műfüves focipálya épült. A mostani füves játéktér mögött alakították ki a FIFA licencének megfelelő, 107 méter hosszú és 64 méter széles pályát. A beruházás 120 millió forintba került. Ebből mintegy 85 milliót az egyesület teremtett elő TAO pályázati pénzből, 36 millió forint pedig az önkormányzati önrész. Az új gyopárosi műfüves nagypályát 250 gyermek használja majd rendszeresen, emellett diák- és felnőtt tömegsport rendezvények is helyet kapnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.