- hirdetés -

Hagyomány már, hogy augusztus 20-án a gyopárosfürdői Kenyérünnepen szépségkirálynőt választanak.  Ezúttal egy szarvasi lány, Kunos Nóra fejére került a korona, mellyel álmai váltak valóra – szó szerint.

Édesanyja három éve nevezte az első szépségversenyre, tudta nélkül. Kezdőként semmit nem tudott a szépségversenyek világáról, az évek során azonban beletanult a színpadi mozgásba, a helyes járástechnikába. Kunos Nóra, a X. Európai Kenyérünnep szépe szarvasi származású. Eddig hat szépségversenyen vett részt, de igazi áttörést az orosházi megmérettetés hozott számára.

Kunos Nóra
Kunos Nóra

– Nagyon örülök a királynői címnek. Hihetetlen érzés volt, amikor kimondták a nevemet az eredményhirdetéskor. A legérdekesebb az volt, hogy a verseny előtt egy héttel megálmodtam, hogy a fejemre rakják a koronát, de akkor még nem gondoltam volna, hogy meg is valósul majd és nem csak álom marad – nyilatkozta a Kenyérünnep szépe.

Rutinos versenyzőként Nóra rengeteg praktikát elsajátított a kulisszák mögött, nem csak a színpadi mozgást tanulta meg, de elleste a szép mosoly titkát is, amit meg is osztott velünk.

– Nem minden csak a száj mozgatásán múlik. Ha a szem ugyanis nem mosolyog, akkor nincs meg az összhang, de ha megvillantjuk a fogsort, el lehet kápráztatni a zsűrit.

Az idén érettségizett lány fotómodellként is el tudná képzelni magát. Tervei szerint azonban más pályát választ majd, szeptembertől a gyulai Szent István Egyetemen tanul tovább egészségturizmus szakon. Nórát egyébként sok élmény köti Orosházához.

– Régebben elég sűrűn jártunk a családommal Gyopárosfürdőre, gyerekfejjel nagyon élveztem testvéremmel – aki Orosházán lakik – a csúszdákat. A város is gyönyörű és ahogy látom, sokat fejlődik az évek során.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.