- hirdetés -

Többnapos megmérettetés lesz Orosházán, előtte Szegeden is asztalhoz ültek a fiatalok.

Szegeden rendezték meg a Bezdán Sakk Emlékversenyt, melyen orosházi fiatalok is részt vettek. Horváth Antal pedagógus-sakkedzőtől megtudtuk, hogy a sakkozók a középmezőnyben végeztek, és gyarapították élőpontjaik számát. Eredményeik: Leszkó Bence 16., Tamási Zoltán 27., Hatos István 31., Kunos Zoltán 32. helyezést ért el.

Négy nap sakk itthon

Csütörtöktől vasárnapig rendezi meg a XXIV. id. Bacsur Imre Sakk Emlékversenyt az Orosházi Sakk Egyesület Orosházán, az Előd u. 1. szám alatt. A megmérettetés 7 fordulós, svájci rendszerben zajlik, a játékidő 2 x 90 perc + lépésenként 30 mp bónuszidővel. Augusztus 29-én, déltől lehet regisztrálni, a megnyitó 14 órakor lesz, ezt követően csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap zajlanak majd a fordulók.

A versenyen indulhatnak minden olyan, a nevezési díjat befizetett versenyzők, akik a MSSZ 2013. évre érvényes versenyengedélyével rendelkeznek (külföldiek frd-díjjal). Nevezni írásban lehet augusztus 25-ig. Nevezési cím: Zalai Mihály, 5900. Orosháza, Bácska u. 14., mzalai@citromail.hu.

A verseny győztese egy évre elnyeri az id. Bacsur Imre emlékére alapított vándorserleget. Bővebb információ: Zalai Mihály +3630-5928163, illetve az Orosházi Sakk Egyesület weboldalán, ide kattintva.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.