- hirdetés -

Jól halad a felkészülés női kézilabdacsapatunknál, az edző szerint koncentráltan és lelkesen dolgoznak.

Az Orosházi NKC NB I/B-s női kézilabdacsapata a hétvégén egy hazai rendezésű nemzetközi felkészülési tornán vesz részt. (A szombat-vasárnapi torna programját itt találjátok). A lányoknak bőven van feladatuk a felkészülés időszakában, az elmúlt hetekben főleg az erőgyűjtésen és az új játékosok beillesztésén volt a hangsúly. A klub tájékoztatása szerint újabb két játékossal erősítettek: Veszprémből érkezett Kaposvári Anita (irányító, átlövő), Békéscsabáról pedig Kocsis Klaudia (beállós).

– A szarvasi edzőtáborban egy jó szellemű társaság alakult ki, az új tagok szinte egyik napról a másikra beilleszkedtek. Főleg labdás feladatokat végeztünk, az újak és a régiek egymás mozgását próbálták megismerni. A lányok mindenképpen dicséretet érdemelnek, végig nagyon koncentráltan és lelkesen végezték a feladatokat. A hat napon keresztüli „összezárás” összekovácsolta a csapatot – foglalata össze Száva Flórián vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva.

A hétvégi tornán elsősorban a futómunkán és a védekezés hatékonyságán lesz a hangsúly.
– Jó zárása lesz ez az alapozó időszaknak. A támadási, taktikai variációkat csak a hét második felében vesszük még át. Ennek és a játékosoknak az összecsiszolása a következő három hét feladata, hogy a szeptember 7-i bajnoki rajtra komplett csapatunk legyen – emelte ki a vezetőedző.

További program:
Augusztus 22. csütörtök – két felkészülési mérkőzés a Kiskunhalas ellen (Orosháza)
Augusztus 26. hétfő – felkészülési mérkőzés a Szent István SE Építők ellen (Szeghalom).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.