- hirdetés -

Szeptember 7-én indul a bajnokság NB I-es férfi kézilabdacsapatunk számára.

Idegenben, a Csurgó ellen kezdi az új bajnoki szezont az Orosházi FKSE-Linamar NB I-es férfi kézilabdacsapata. A klub tájékoztatása szerint elkészült a végleges sorsolás az élvonalbeli bajnokságban. Eszerint az első fordulóban szeptember 7-én, 18 órától Csurgón lép pályára a felnőttcsapat. Az első hazai találkozó szeptember 11-én, szerdán lesz a Pick Szeged ellen, majd 18-án, szerdán Tatabányán játszanak a fiúk. Az MKB Veszprém szeptember 22-én, vasárnap este hattól lép pályára az Eötvösben.

A bajnokság ötödik fordulójában Mezőkövesden küzdenek majd a pontokért az orosháziak, méghozzá szeptember 29-én, majd október 2-án, szerdán a Cegléd érkezik városunkba. Október 5. Gyöngyös, október 11. Vác – mindkét találkozó idegenben lesz, majd október 19-én, hattól az újonc SZESE Győr látogat Orosházára. Október 25-én Balatonfüred-OFKSE, 29-én Junior válogatott-OFKSE mérkőzéseket rendeznek.

A novemberi ellenfelek: 9-én a PLER-Budapest, 16-án a Csurgó, 20-án pedig idegenben a Pick Szeged. December 4-én érkezik a Tatabánya, 6-án Veszprémben játszik az OFKSE, december 15-én, vasárnap pedig a Mezőkövesd lesz a vendég.

A felnőttmérkőzések valamennyi fordulóban 18 órakor kezdődnek, előtte az ifjúsági- és juniorcsapatok játszanak, zömmel 14 és 16 órától.

Az őszi szezon mérkőzéseinek táblázatát megtaláljátok ide kattintva, a klub honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.