- hirdetés -

Nemzetközi előkészületi kupát rendez a női kézilabdaklub jövő héten.

Gőzerővel zajlik a felkészülés az Orosházi NKC NB I/B-s női kézilabdacsapatánál. A lányok Száva Flórián edző vezetésével készülnek. A tréner korábban azt mondta, a fő feladat újra létrehozni azt a csapategységet, azt az egymásért való küzdeni tudást, amely az előző bajnokság vége felé jellemezte a csapatot.
– Ha ez sikerül, akkor hiszem, hogy jó játékot, jó meccseket produkálnak majd a lányok és sok örömet okoznak az orosházi szurkolóknak – nyilatkozta a vezetőedző.

A felkészülés egyik állomása az a nemzetközi torna, melynek a menetrendje már elkészült. Az ’A’ csoportba került az Eszterházy KFSC (NB I), a Szekszárdi FGKC (NB I/B – Nyugat) és a Vasas SC (NB I/B – Kelet). A ’B’ csoportot alkotja a Kézilabda Szeged SE-Algyő (NB I/B – Kelet), a CS Timisoara (román második liga) és az Orosházi NKC (NB I/B – Kelet). A tornának az Eötvös-csarnok ad otthont augusztus 17-én és 18-án – olvashatjuk a klub honlapján.

A program:

Augusztus 17. szombat
9.30 Orosházi NKC – Kézilabda Szeged SE-Algyő
11.00 Vasas SC – Szekszárdi FGKC
12.30 CS Timisoara – Kézilabda Szeged SE-Algyő
14.00 Eszterházy KFSC – Vasas SC
15.30 Orosházi NKC – CS Timisoara
17.00 Szekszárdi FGKC – Eszterházy KFSC

Augusztus 18. vasárnap
9.30 A3 – B3
11.00 A2 – B2
12.30 A1 – B1 /döntő/
14.00 Eredményhirdetés.

Az Orosházi NKC-nál egyébként már mindenki edzésben van. Készülnek a juniorok és a korosztályos gyermekcsapatok is a női kézilabdaklubnál. Részletekért kattints ide.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.