- hirdetés -

Két férfi tört be három házba, bíróság elé kerülnek.

Vádemelést javasol az Orosházi Rendőrkapitányság két férfi ellen, akik idén áprilisban három házból loptak el különböző tárgyakat Orosházán. Elfogásukat követően a rendőrök több dolgot lefoglaltak tőlük, melyeket visszaadtak a tulajdonosoknak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két férfi ellen, akik három orosházi családi házból loptak idén áprilisban. Először egy Retek utcai, majd egy Bocskai utcai házat vettek célba, végül a Bajcsy-Zsilinszky utcában követtek el bűncselekményt.

Az első helyről gázpalackot, fateknőt, régi mosógépet és centrifugát, a másik két háztól élelmiszereket, szerszámokat vittek el. Elfogásukkor a nyomozók a tárgyak egy részét megtalálták náluk és lefoglalták.

A 33 éves orosházi B. Ferencet és társát, a 31 éves orosházi K. Mihályt az Orosházi Rendőrkapitányság április 22-én őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, melyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt. A kapitányság a napokban befejezte a lopások ügyében indított nyomozást, és a két gyanúsított ellen vádemelést javasolnak. Az ügy iratait július 15-én továbbították az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.