- hirdetés -

Most zárták le az áprilisban történt rablási kísérlet nyomozását.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy férfi ellen, aki pénzt követelt egy postahivatalban még áprilisban. A „nagyját” kérte, de a pénztárostól még aprót sem kapott, ráadásul a rendőrök hamar elfogták.

Orosházán, az Állomás téren működő postahivatalba április 15-én 15 óra körül bement egy ismeretlen férfit, amiről akkor hírt is adtunk. Fegyver csövéhez hasonlító tárgyat tartott a kezében, amivel rögtön az ablakhoz lépett. Ráfogta a pénztárosra, és pénzt követelt. Az alkalmazott azonban a fenyegetés ellenére sem adott semmit az ismeretlennek, aki elmenekült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói és járőrei nagy erőkkel kezdték keresi a férfit. A bűncselekményről érkezett bejelentést követő 4 órán belül azonosították és elfogták a rablás kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Attilát, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az 58 éves orosházi férfi ellen indult nyomozást az Orosházi Rendőrkapitányság a napokban lezárta, az ügy iratait július 12-én vádemelési javaslattal továbbították az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.