- hirdetés -

Több érkező és távozó is van NB I/B-s női kézilabdacsapatunknál.

A bő másfél hónapos szünetet követően július 22-én kezdetét veszi az alapozás a 2013/2014-es szezonra az Orosházi NKC NB I/B-s női kézilabdacsapatánál. A vezetőedző szerint az edzések mellett felkészülési meccsek is lesznek a szeptemberi rajtig.

– Az első két hétben szabadtéri és termi edzésekkel készülünk Orosházán, majd augusztus 5-10. között edzőtáborba vonulunk Szarvasra, ahol napi három tréning szerepel a programban. Augusztus 17-én és 18-án hat vagy nyolccsapatos nemzetközi felkészülési tornát rendezünk, melyre elfogadta meghívásunkat a román második ligás Temesvár egyesülete is, de főleg NB I/B-s csapatok részvétele várható. A torna vége után hazai környezetben készülünk tovább, öt-hat edzőmérkőzést tervezünk a szeptemberi rajtig – nyilatkozta Száva Flórián.

Nagy volt a mérkőzés tétje (Fotó: Rajki Judit)
Nagy volt a mérkőzés tétje (Fotó: Rajki Judit)

Távozó és érkező játékosok is vannak a felnőtt csapatnál – írja a klub honlapja.

– A keretünk lényegesen többet változott, mint ahogy azt a június eleji szezonértékeléskor gondoltuk. Az akkor közölt távozó játékosok – Gerzsényi, Dancsó, Raffai-Such – névsora tovább bővült. Júliusban derült ki, hogy csapatkapitányunk, Domokos Kinga a fővárosba költözik és valószínűleg a BSE csapatában folytatja pályafutását. Ravasz Márta a gyulai csapat invitálását fogadta el – adta hírül a vezetőedző.

Az érkező oldalon van Lovistyék Kitti, a fiatal, balkezes játékos előző klubja a Marosmenti NKSE volt. Velky Viktória a belső posztokon hatékony védekezésű játékos, a Szeged KKSE Chance-Exicomtól érkezik. Jó hír, hogy tovább erősíti csapatunkat Terenyi Bianka, illetve ezen a héten több új érkező játékossal is történhet még megegyezés. A junior csapatból pedig hárman már csak a felnőtt keret edzéseit látogatják.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a 2013/2014-es szezon sorsolását, az orosháziak az újonc gyulaiak ellen indítják a pontvadászatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.