- hirdetés -

A Megasztár ötödik szériájának nyertese, Tolvai Renáta lépett fel Orosházán július 6-án a Fesztivál Hétvége keretében.

A szombat esti, másfél órás élő koncert előtt beszélgettünk a fiatal énekesnővel, aki még a kérdések előtt elmesélte; a hosszú utazás után legszívesebben végigfeküdne a rendezvénytér szép zöld füvén, úgy készülne lelkileg a koncertre.

– Úgy hallottam nagyon készülsz a mai fellépésedre, miért különleges számodra ez a koncert?

A színpadon: Tolvai Reni (Klikk a képre) Fotó: Rajki Judit,
A színpadon: Tolvai Reni (klikk a képre)
Fotó: Rajki Judit,

– Nekem ez azért különleges, mert zenekarral lépek fel, és így szeretek a legjobban énekelni. Nagyon jó érzés, hogy egy komplett zenekar van velem a színpadon, és élőben kísérnek. A mai másfél órás műsort egyébként úgy építettük fel, hogy hatalmas buli legyen, rengeteg saját dallal készültem, és persze vannak feldolgozások is, amiket mindenki ismer.

– Az énekesi karriered a Megasztár 5. szériájával kezdődött, és meg is nyerted a tehetségkutatót 19 évesen. Ennyi idősen hogy tudtad feldolgozni, megélni a hirtelen jött sikert és ismertséget?

– Őszintén szólva, nehéz volt feldolgozni. Már maga a tény, hogy megnyertem, körülbelül két hónappal később tudatosult bennem (nevet). Nagyon sok pozitív dolog történt velem azóta. Mindig erre vágytam, hogy elinduljon valahogy az énekes karrierem. Persze sokkal nagyobb álmaim vannak, és törekszem arra, hogy teljesüljenek, de úgy érzem, hogy jó úton haladok.

– Mik ezek a nagy álmok?

– Szerintem minden énekes azt szeretné, hogy világszerte ismert legyen a hangja és a dalai. Nagyon szeretnék világturnékat csinálni, ez az álmom. A zenével szeretnék foglalkozni egész életemben.

– A közeljövőben mit tervezel?

– Július végén, augusztus elején jelenik meg a legújabb dalom, és a dalpremier után kijön az új klipem is. Közben készül a második albumom, hiszen megígértem, hogy idén megjelenik. Ezen a nyáron most nem nyaralok, csak stúdió és fellépések. Ez most az életem.

– Ha már a jelenedről beszélünk; sok mindent lehet olvasni rólad a bulvársajtóban, hogy érzed magad a mostani életedben?

– Én nagyon jól érzem magam a mostani életemben. Azt mondhatom, hogy elégedett vagyok. Persze az ember mindig többre vágyik a karrierjében. A magánéletemről nem szeretek beszélni, de szerencsére e téren is minden rendben van, a pletykák ellenére együtt vagyunk a párommal (Kállay-Saunders Andrással – a szerk.). Tervezzük a jövőnket, amiben természetesen nagyon fontos szerepet játszik a zene.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.