- hirdetés -

Ceruzát ragadott, és lerajzolta kedvenc dalát Kiss Fanni, Az ének iskolájának felhívására. Az orosházi lány alkotása a legjobb tíz között.

A televíziós tehetségkutató, Az ének iskolája gyerekek számára hirdetett rajzpályázatot, melyben azt kérték a fiatal nézőktől, örökítsék meg kedvenc dalukat. A versenyre az orosházi Kiss Fanni is nevezett, aki bekerült a legjobb tíz közé.

– Nézem a műsort, így hallottam a versenyről. Az egyik kislány a Vigyázz a madárra című számot énekelte, nagyon megtetszett, ezért választottam ezt a témát – mesélte Fanni, aki azt is elárulta, ősztől az egyik békéscsabai művészeti középiskola növendéke lesz.

A legjobb tíz között Fanni alkotása (Fotó: tv2.hu)

A versenyre két korcsoport jelentkezését várták: 6-tól 9, illetve 10-től 14 éves korig nevezhettek munkáikkal a fiatalok. Az énekesekből és a tanári karból álló zsűri, illetve a közönség is értékelte a beérkező, közel 500 alkotást. Fannit a zsűri díjazta, így került a 10-14 évesek korosztályának legjobbjai közé.

Az orosházi lány egyébként rajzaival rendszeresen pályázik különböző versenyekre, ezeken többször ért már el szép sikereket.

Az ének iskolájáról már írtunk korábban annak apropóján, hogy az egyik kis szereplő, Flóra édesapja az orosházi kórház orvosa. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.