- hirdetés -

A klasszikus virágminta sosem öregszik és nem lesz divatjamúlt: szerencsére a 2013-as tavaszi és nyári női divat is ezt mutatja. Az uraknál még mindig hódít az elegáns (x).

A nagy divatházak kollekcióiban ismét megjelennek a virágmotívumok – legyen az nyári ruha, nadrág, szoknya, legging, capri, kiskabát, vagy egy egyszerű blúz. Lehet apró, romantikus, vagy nagy, tarka és merész, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat benne, és olyan darabot válasszunk, mely passzol személyiségünkhöz.

Érdemes úgy párosítani a kiválasztott holmikat, hogy színei visszaköszönjenek a minta színeiben. Egy-két árnyalatnál ne vigyünk többet a szettbe: így elkerülhető a papagáj effektus. Szinte lehetetlen mellényúlni, ha a virágmintát semleges árnyalatokkal kombináljuk. A fekete, a fehér, a szürke, sötétkék és bézs bármihez jó választás lehet.

A Szilvia Szalonban vidám nyárra készülnek (Fotó: Rajki Judit)
A Szilvia Szalonban vidám nyárra készülnek (Fotó: Rajki Judit)

A változatos színű női ruhák mellett elengedhetetlenek a színes kiegészítők és táskák. Jellemző színek idén a smaragdzöld, mentazöld és egyéb árnyalatok, emellett azért a divat teret enged az élénk, vagy pasztellszínnek is. Türkiz, rózsaszín, mályva, pink, görögkék, tengerkék, sárga és még számtalan szín és árnyalat jöhet szóba nyáron, emellett a hatalmas virágminták lesznek a jellemzőek. Várhatóan a zöld különböző árnyalatai lesznek a legnépszerűbbek, így virágoskertben érezhetjük majd magunkat az utcákon is.

Az uraknál idén nyáron az egyszerű elegancia lesz a jellemző, melyet akár egy vékony szövetnadrág és rövidujjú ing kombinációjával is elérhetnek. Ha ennél elegánsabb megjelenésre vágynak, akár a nyakkendő viselete is belefér a szettbe. A sportosabb stílus kedvelői térdig érő rövidnadrágba bújhatnak, ami lehet egyszínű, csíkos, kockás, hozzá illő színes pólóval.

Szilvia Szalon
Orosháza, Kossuth u. 10-12.
Telefon:06/30 357-4157
Web: www.szilviaszalon.hu
Email: info@szilviaszalon.hu

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.