- hirdetés -

Elmaradt mérkőzésen fogadta az 5. helyen álló Rákóczi Vasas a 14. helyezett Dévaványát. Gólfesztivál helyett kínkeserves győzelmet szerzett csapatunk.

Rákóczi Vasas – Dévaványa 1 – 0 ( 0 – 0 )

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 150 néző.
Vezette: Zahorán J. (Nagy Z.,Petrovszki P.)

Rákóczi: Tóth K. – Albert L. (Szabó Á.82.perc), Németh, Dávid Zs.(Pardi 64.perc), Boros – Juhász N., Ludányi, Buza, Debreceni – Mazán (Berta 57.perc), Lövei.
Edző: Polyák László.

Dévaványa: Hajdú – Bogya, Séllei, Bereczki, Molnár – Adamecz, Ernyes, Panyik (Elek 65.perc), Pálfi – Szalai, Somogyi (Nyári 88.perc). Edző: Tagai Attila.

Élénk iramban kezdődött a mérkőzés, hazai oldalon az első tíz percben Debreceni és Mazán, a vendégeknél Molnár szerezhetett volna gólt. A nyomasztó mezőnyfölényben játszó Rákóczi szögletekig jutott, de gólt nem sikerült elérni. A második játékrészben, az 54. percben Mazán a meccs legnagyobb helyzetét puskázta el: Debreceni jobb oldali lapos beadását perdítette két lépésről fölé.

A 68. percben megfogyatkozott csapatunk. Juhász Norbert megkapta második sárga lapját, majd a pirosat. Néhány perc múlva a vendégek kapusa is a kiállítás sorsára jutott, így az ifjúsági kapus, Elek állt a kapuba.

Már-már úgy látszott, hogy nem sikerül felavatni az ifjú hálóőrt, amikor a 91.percben Buza jobb oldali beadását a hosszú oldalon érkező Lövei fejelte egy lépésről a hálóba, 1-0.

A középkezdés után Zahorán játékvezető lefújta a mérkőzést.

Polyák László: – A következő mérkőzésen nem fogom mondani, hogy rúgjuk be a helyzeteket – lehet hogy gólarányt javítunk.

A Rákóczi Vasas május 11-én hazai pályán fogadja a Füzesgyarmat csapatát. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.