- hirdetés -

 A megye I-es focicsapat a Mezőhegyest győzte le két góllal.

Rákóczi Vasas – Mezőhegyes 3–1(2–1)

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 150 néző. V.: Barta.

Orosháza: Tóth K.  Debreceni, Németh G., Dávid (Boros), Albert L.  Juhász, Gulyás, Kánya (Mazán), Berta  Lövei (Pásztor), Baranyai. Edző: Polyák László.

Mezőhegyes: Vígh  Kovács R., Fekete, Karancsi N., Mátó, Lipták, Szabó Á., Kaiser (Adler Á.), Nagy D., Szlovák, Karancsi G. Edző: Varga Péter.

Már a 4. percben vezetett a Rákóczi. Gulyás szép akció után passzolta középre a labdát, amit Lövei néhány lépésről rúgott a hálóba, (1–0).

Ezt követően a hazaiaknak sikerült kihagyni néhány ordító helyzetet. Ahogy az lenni szokott, ez  megbosszulta magát. A mieink vezettek támadást, de a kapu előtt elvesztették a labdát  és  kontrából Szabó Árpád  lőtt gólt, (11).

A 16. percben jött az újabb Rákóczi gól. Szép akciót vezettünk, Debreceni-Gulyás kényszerítő után Debreceni a balösszekötő helyéről rúgta a bal alsóba a labdát (21).

A pirosmezes Rákóczi játékosok legyőzték ellenfelüket (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
A pirosmezes Rákóczi játékosok legyőzték ellenfelüket (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

A 75. percben eldőlt a mérkőzés. Kánya indította remekül Baranyait, aki végigszáguldott a pályán, keresztbe rúgta a labdát és az  érkező Juhász Norbert 5 méterről az üres kapuba gurított, (3–1).

Polyák László: – Közönségszórakoztató játék mellett megint szorossá tettük a meccset, 5-6 gólos győzelmet kellett volna aratni. Sajnos a tavaszi meccseken ez már sokadszorra fordul elő, hogy szépen kezdünk, de ahelyett, hogy eldöntenénk a mérkőzést már az elején, szórakozunk. Most szerencsére nyertünk.

Varga Péter: — A második félidőben benne volt, hogy kiegyenlítsünk, de a kétméteres lesgól megpecsételte a sorsunkat. A döntetlen igazságosabb lett volna.

Ifjúságiak: Rákóczi Vasas—Mezőhegyes: 11—0

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.