- hirdetés -

Habár a park- és élményfürdő csak május elején nyit, addig több programmal is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Fitt-ball torna indul március 22-től minden pénteken, 16:30 órától a Gyógyászati Központ emeletén, 17:30-tól pedig vízi tornára mehetnek az érdeklődők gyógymedencébe. A fitt-ball olyan mozgásforma, ami során a gyakorlatokat egy labda segítségével végzik, így csökkentve a gerincre nehezedő testsúlyt. Ezzel hosszútávon akár a gerincproblémák kialakulása is megelőzhető. Mivel ez kismamabarát, számukra is terveznek majd foglalkozásokat.

A tornák ideje alatt az élményfürdő megújult játékkuckójában ingyenes felügyeletet biztosítanak a résztvevők gyermekei számára. Itt egyébként születésnapi és névnapi zsúrokat is tartanak péntek és szombatonként, ahol saját animátor biztosítása mellett, külön díjazás ellenében arcfestő bohóc, vagy kézműves foglalkozás is igénybe vehető.

Március 23-tól indul a Strandkönyvtár, a városi könyvtár által biztosított köteteket bárki ingyen olvashatja a fürdő területén.

A nyári táborozásokhoz a parkerdő nyugati oldalán elhelyezkedő Erdei Faház Kemping lehet ideális helyszín. Négy összkomfortos és két félkomfortos faház, valamint három komfort nélküli téglaház várja az üdülőket. Gyerekek és szülők részére kedvezményes áron, két pedagógus, vagy táborvezető számára pedig ingyenesen biztosítanak szállást.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.