- hirdetés -

Új külsőt kapott a hetilap, színesebb és áttekinthetőbb lett, reméljük nektek is tetszik. A változásokat Irimiás László, az Orosházi Média Kft. főszerkesztője foglalta össze. 

Tisztelt Olvasónk! Szerkesztőségünk nevében boldog új évet kívánok Önnek a megújult Orosházi Élet első 2013-as számával. A változás szembetűnő, s bízunk benne, hogy az új formát Ön is annyira megszereti, mint mi, akik terveztük, alkottuk és létrehoztuk.

A munka során az vezérelt bennünket, hogy egy jobban áttekinthető, színesebb, egész héten át forgatható újságot hozzunk létre. Ennek érdekében nemcsak a címoldal újult meg, hanem gyakorlatilag a teljes újság. Tematikus oldalakkal segítjük a jobb tájékozódást, kiemelésekkel hívjuk fel a figyelmet a fontosabb információkra, és nagyméretű fotókkal színesítettük az újságot. Témáink azonban változatlanul Orosházáról és a környékbeli érdekességekről szólnak.

Itt a megújult városi hetilap - forgassátok

A megújulás egyben személyi változást is rejt magában. Az év elejétől Krisztován Anna látja el az újság felelős szerkesztői feladatait. Egy városi újság szerkesztése minden újságíró számára értékes kihívás. Helyieknek tudósítani a helyi eseményekről, témákról különös felelősség. Munkája során segítségére van a csaknem húsz éves szakmai gyakorlata, és a minőségi újság megalkotásához biztos garanciát jelent az Orosházi Média Kft. szakmai csapata, az újság valamennyi munkatársa.

Kívánom, hogy forgassák az Orosházi Életet 2013-ban is olyan érdeklődéssel, amilyen lelkesedéssel mi magunk írjuk!

Irimiás László főszerkesztő

Az OrosCafén is olvasható az újság

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.