- hirdetés -

Egy különleges és elsőre talán furának tűnő kéréssel fordulnak a Lucifer Pub tulajdonosai a vendégekhez. Szeretnék a Lucifer teraszát jóval otthonosabbá varázsolni, méghozzá a ti segítségetekkel.

A kerthelyiséget a mostanában nagyon nagy népszerűségnek örvendő romkocsmák mintájára használt (régi) bútorokkal akarják berendezni tengernyi ülőhellyel, asztalokkal. Ehhez beszereztek már jónéhány kelléket, a kerthelyiség téglafala pedig alapból adja magát a „beújításhoz”, de itt jöttök a képbe ti: vigyétek el a régi, akár padláson porosodó, de még teljesen használható székeket, fotelt, kanapét, asztalokat és egyéb hasonló bútordarabokat!

Bent disco, de kint legyen romkocsma

Ha már nem veszi hasznát otthon senki, a Luciferben méltó helye lesz! A behozott bútor a Luciferben tovább él és bármelyik buliban meglátogathatod, mi megígérjük, hogy nem fogjuk kidobni

„Az ötlet nem a miénk, a hasonló kezdeményezések az ország több pontján sikert arattak. Azóta az odajáró vendégek sokkal inkább magukénak érzik a helyet, ha már csak azt is nézzük, hogy a saját foteljükben is ülhetnek, és büszkén mutatják azt az ismerősöknek” – írják a Facebook oldalukon.

Tehát ha bármivel be tudsz szállni ebbe a közös projektbe, írj privátban! Ha nem tudod a bútort eljuttatni, ők minden nagyobb darabért elmennek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.