- hirdetés -

Ezzel az elnevezéssel rendezi meg pályaválasztási vásárát a munkaügyi központ. November 8-án és 9-én, Békéscsabán várják az érdeklődőket.

A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja ebben az évben is megszervezi Pályaválasztási vásárát a 2012/2013. tanévben végző általános és középfokú oktatási intézmények tanulói, a pályakezdő és a pályakorrekciót tervező felnőtt álláskeresők részére “…Legyen általad több a világ …” címmel. Megyei szinten ebben az évben is egy helyszínen, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban (Békéscsaba, Gyulai út. 1385.) november 8-án és 9-én kerül sor a pályaválasztási vásárra. Mindkét nap 10-től 17 óráig várják az érdeklődőket.

A rendezvény célja egy olyan tájékoztató és szakmai segítő rendezvénysorozat létrehozása, amely megfelelő információt nyújt a pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló általános-, közép- és felsőfokú oktatási intézmények tanulóinak. Emellett kiemelt figyelmet fordítanak a hiányszakmák bemutatására, segítséget nyújtanak a pályakorrekciót tervező felnőttek számára a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő, helyes pályadöntés meghozatalában. Lehetőséget teremtenek a munkáltatókkal és az iskolarendszeren kívüli felnőttképzési intézményekkel való személyes találkozásra is.

A rendezvény idei mottója: TOP 10 szakma – biztos munka! A szervezők célja, ösztönözni a pályadöntés előtt állókat arra, hogy a gazdaság által igényelt szakképesítéseket válasszák.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.