- hirdetés -

Az underground szubkultúra kapott teret az Árpád-kertben szombaton. Az Extrém Sportnap lélegzetelállító trükkökkel, látványos bemutatókkal szolgált az érdeklődőknek.

A VI. Extrém Sportnapot szeptember 8-án tartották Orosházán. Noha a rendezvény elsősorban a fiatalokhoz szólt, mégis minden korosztály képviselőivel találkoztunk az Árpád-kertben.

A szervező Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) sok olyan programmal készült, mely az underground szubkultúra szerves része, mint például: BMX, gördeszka, görkori, roller verseny és bemutató, hip-hop és break tánc, stb.

Látványos, mozgalmas, izgalmas (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A sportnap, ahogy a korábbi években is, nem csak az orosháziak érdeklődését keltette fel, hanem környező településekről, és megyékből is bőven akadt látogató.

Az estét Akkezdet Phiai koncert zárta, akik néhány éve sűrűn látott fellépők voltak városunkban, ám rajongótáboruk mit sem változott az eltelt idő alatt. Az afterpartyt a Nimródban tartották, ahol reggelig ment a hip-hop.

A VI. Extrém Sportnap népszerűsége ismét megerősítette, hogy igény és szükség van Orosházán az underground megmozdulásokra, hogy a fiatalok lehetőséget és teret kapjanak extrém sportok űzésére. A rendezvényről videós összeállítást készített Losonczi Dávid kollégánk, íme:

httpv://www.youtube.com/watch?v=9QizvAxa9Dw&feature=g-upl

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.