- hirdetés -

A hajrában szerzett gólokkal hozta a szombati meccset megyei első osztályú labdarúgócsapatunk.

Rákóczi Vasas SE – Tótkomlósi TC 3 – 0 (0 – 0)
Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés
Rákóczitelep, 250 néző
Vezette: Benyovszki (Czirbuly, Krasznai)

Rákóczi Vasas SE: Lévai – Debreceni, Dávid, Németh, Boros, Pardi, Ludányi, Buza, Gulyás (Pásztor), Elekes (Baranyai), Lövei (Kánya)
Edző: Polyák László

Tótkomlósi TC: Bordás – Balogh T., Jámbor J., Fazekas, Marton, Nagy D., László, Vincze, Nagy G., Benyó, Kiss B.
Edző: Kvasznovszky József

Gól: Fazekas öngól a 73. percben, Kánya a 80. és a 87. percben.

Szomszédvári rangadót rendeztek szombat délután Rákóczitelepen, a hazai gárda a tótkomlósiakat fogadta, a vendégcsapatból négy meghatározó játékos hiányzott.

A mérkőzés első hetven percében mindkét oldalon adódtak lehetőségek. A hazai csapat több veszélyes támadást is indított, de a Rákóczi védőinek is kellett gólvonalról menteniük.

A 73. perc hozta az első gólt a találkozón. Egy hazai szögletet kifejeltek a komlósiak, majd Dávid Zsolt középre passzolta be a labdát, ami egy menteni igyekvő védő válláról a kapuba jutott, 1-0.

Magabiztosan nyert a Rákóczi (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Hét perc múlva ismét a vendégek hálójában volt a labda. A jobb oldalon felfutó Debreceni adta be a labdát Kánya Péternek, aki egyéni akció után a rövidbe gurított, 2-0.

A 87. percben ismét Kánya volt eredményes. A félpályánál szerezte meg a labdát a Rákóczi, Pardi középen indította Kányát, aki egy csel után egy az egyben maradt a kapussal, és 11 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 3-0.

A Rákóczi Vasas a hajrában nyújtott teljesítményével magabiztosan hozta a szombat délutáni találkozót. Jövő héten az újonc Dévaványa otthonában lépnek pályára a mieink.

Polyák László: – Nehéz meccs volt, de számítottunk is rá. Hetven percig az is benne volt, hogy akár még ki is kaphatunk, de örülök, hogy ilyen sima lett a vége, és 3-0-ra nyertünk, mint az elmúlt héten. Ma nem játszottunk olyan jól, de bízom benne, hogy ez javulni fog.

Kvasznovszky József: – Komoly nehézségekkel készültünk a mérkőzésre, négy meghatározó játékosunk hiányzott. Ennek ellenére úgy érzem, mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Rákóczinak. Az első gólt egy óriási játékvezetői hiba előzte meg, és ez nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Gratulálok a Rákóczinak.

Ifjúsági mérkőzésen: Rákóczi Vasas – Tótkomlósi TC 7-1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.