- hirdetés -

Megszerezte második győzelmét a szezonban az OFC. Szombaton a Honvéd ellen lépett pályára Major László legénysége.Orosháza FC – Budapest Honvéd-MFA    3-1   (1-0)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 350 néző
V.: Takács J. (Galán, Pápai).

Orosháza: Molnár T. – Szűcs D., Futaki, Milenkovic, Kerepeczki – Ács, Varga R., Ondrejó, Végh (Szabó A., a 80.) – Tóth D. (Szabó T., a 71.), Bernát (Kerekes., a 84.)
Edző: Major László.

Bp. Honvéd MFA:Vereckei – Moga, Remes, Bjelkanovic, Fejes – Rajic, Erdélyi, Nagy G. (Kosztic, az 59.), Csontos – Joel (Nagy M., a 46.), Vólent (Varga M., az 57.)
Edző: Pári Sándor

A mérkőzés fontosságát jelezte, hogy George Hemingway, a Honvéd tulajdonosa is megtekintette a mérkőzést. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a 8. percben Erdélyi, a 30. percben Rajic találta el a jobb kapufát. Hazai oldalon a  28. percben Milenkovic fejesét mentették a kispesti védők a gólvonalon. A félidő végére mezőnyfölénybe került az OFC, amit a 6:1-es szögletarány és a félidő végén szerzett gól jelzett.

Megérdemelten nyert az OFC (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

43. percben  Szűcs  D. jobboldali lapos beadása után a túloldalon érkező Bernát közelről lőtt a hálóba, 1-0.

Szünet után ismét a Honvédé volt az első 10 perc, majd az 56. percben újabb hazai gól következett. Végh mélységi átadása után Tóth D. 15 méterről lőtt a kapuba, 2-0. 

Gyorsan jött a válasz, az 58. percben egy védelmi megingást kihasználva Erdélyi lőtt 12 méterről a hazaiak hálójába, 2-1. 

Az utolsó 30 percben a Honvéd mindent megtett az egyenlítésért, de kontrából a 88. percben eldőlt a mérkőzés. A csereként beállt Kerekes 28 méterről bombagólt lőtt a kapu bal oldalába, 3-1.

Major László: – Egy fiatal, lelkes csapatot győztünk le a második félidőben mutatott játékunkkal teljesen megérdemelten.

Pári Sándor: – Előrehoztuk a karácsonyt, és három ponttal ajándékoztuk meg a hazai csapatot.

Az Orosháza FC legközelebb szeptember 8-án Vácott  lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.