- hirdetés -

Az OFC a II. fordulóban vasárnap a DVSC-DEAC otthonában lépett pályára.

DVSC-DEAC–Orosháza FC 5 – 2 (1 – 1)

Debrecen, 250 néző
Vezette: Gaál Gyöngyi (Márkus T. Pápai)

DVSC: Szécsi G. – Kuti Z., Böszörményi, Albert I. (Szatmári Cs., 63.), Engel – Vinicius, Gál M., Sl. Bouadla (Kovács M., 81.), Ferenczi J. – Tóth L. (Angyal, 74.), Szécsi
Edző: Szalánczi Tamás

Orosháza: Molnár T. – Kerekes I. (Szűcs D., 55.), Futaki, Milenkovic, Szabó N. – Ács, Varga R., Kerepeczki (Ondrejó, 61.), Végh – Tóth D. (Petrovic, 68.), Bernáth
Edző: Major László

A délután fél kettőkor kezdődő mérkőzésen a csapatoknak nemcsak egymással, de a közel 40 fokos hőséggel is meg kellett küzdeniük. Az OFC a szokásos sárga-fekete-fekete szerelésben lépett pályára, míg a hazaiak tiszta fehérben futottak ki a zöld gyepre. Az első félidő kiegyensúlyozott játéka után a nagy meleghez jobban alkalmazkodó fiatal debreceni együttes a második félidőben kiütötte az orosházi csapatot.

Úgy indult a mérkőzés, hogy az Újpest legyőzése után újabb skalppal gazdagodik csapatunk. A 4. percben Bernáth vezette a kapusra a labdát, de mellé gurított. Ami nem sikerült ekkor, sikerült négy perc múlva. Végh indítása után Szécsi kapus elütötte Bernáthot, 11-es! Gaál Gyöngyi játékvezető csak sárga lappal „jutalmazta” a debreceni kapust.

A büntetőt Bernáth a 8. percben balra mozduló kapus mellett a kapu jobb oldalába helyezte, 0-1.

Nem sokáig örülhetett csapatunk. A 14. percben Bouadla lépett ki a védők vonalából és 12 méterről Molnár felett okosan emelt a hálóba, 1-1.

Az 58. percben Végh -Ács kényszerítő után Ács Levente meccslabdát rontott. Ezután mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak és a nagy forrósághoz jobban alkalmazkodó debreceni „csikó csapat” 10 perc alatt lerendezte a mérkőzést. A 66. percben egy bal oldalról belőtt labdát a hosszú oldalon érkező Ferenczi az ötös sarkáról belsőzte a labdát a hálóba, 2-1.

A 70. percben Ferenczi vitte középen Molnárra a labdát és 12 méterről a bal sarokba gurított, 3-1.

A 76. percben Szabó Norbert 10 méterre saját kapujától utolsó emberként gáncsolta ellenfelét, 11-es! Védőnk a kiállítás sorsára jutott. A büntetőt a 77. percben Vinicius a kapu bal oldalába bombázta, 4-1.

A 82. percben egy kényszerítő után ismét Vinicius volt eredményes, 5-1.

A 90. percben Ondrejót lökték a 16-oson belül, 11-es! A büntetőt ismét Bernáth értékesítette, 5-2.

Szalánczi Tamás: – Úgy gondolom, hogy a meleg minket viselt meg kevésbé és fiatalos lendülettel biztosan hoztuk a mérkőzést.

Major László: – Ha a helyzeteinket nem fogjuk értékesíteni, akkor mindig így járunk.

Az OFC szeptember 1-jén 16.30 órakor hazai környezetben fogadja a Honvéd MFA csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.