- hirdetés -

Elkezdődött a pontvadászat a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában. A Rákóczi Vasas Csabacsűdön kezdte a szezont és kétgólos vereséget szenvedett.

Csabacsűd – Rákóczi Vasas 3 – 1 (1 – 1)

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Csabacsűd, 400 néző.
Vezette: Zahorán.

Csabacsűd: Kovács A. – Gombár, Brlázs, Petykó, Kis M., Bakró, Borgulya, Szilágyi D. (Sovány), Cseke, Sajben (Gazsó), Virág (Szilágyi B.).
Játékos edző: Brlázs Gábor

Rákóczi: Lévai – Debreceni, Dávid, Németh, Fehér, Boros, Szabó Á. (Vági), Gulyás (Pásztor), Vidákovics, Buza, Elekes (Gerda).
Edző: Polyák László

A felkészülési mérkőzéseken eredményesen és jól játszó Rákóczi több játékosa éppen a bajnoki nyitányon hiányzott különböző okok miatt. A megszokott csapatból nem lépett pályára Ludányi, Kánya, Mazán, Baranyai, Lövei, Pardi.

A hazaiak a 14. percben Virág révén szereztek vezetést, amire a 32. percben a rutinos Elekes válaszolt. A második játékrészben a jó erőkből álló Csabacsűd maga javára fordította a mérkőzést. A 60. percben Szilágyi D., a 75. percben Kis M. szerzett gólt.

Brlázs Gábor: – Az ellenfél a sok „hiányzó” ellenére megnehezítette a dolgunkat, de a végén kijött a két csapat közötti különbség.

Polyák László: – A hozzáállással és a mutatott játékkal is elégedett vagyok. Túl szép lett volna, ha a sok hiányzó ellenére pontot szerzünk.

A Rákóczi Vasas augusztus 25-én hazai környezetben fogadja a Szeghalom csapatát. A találkozó 17.30 órakor kezdődik.

Ifjúsági mérkőzésen: Csabacsűd – Rákóczi Vasas 0 – 3

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.