- hirdetés -

A fiatalokkal felálló csapat a Kaszapert verte nagy csatában.

A Békés Megyei Labdarúgó Szövetség már a 2013/2014. évi megyei selejtezőjének 1. fordulóját bonyolította le augusztus 11-én és 12-én. A megyei I. osztályban szereplő Rákóczi Vasas Kaszaperen tette tiszteletét a megyei III. osztályú Kaszaper FC ellen.

Kaszaper FC – Rákóczi Vasas 4 – 5 ( 0 – 0 )

Rákóczi: Lévai – Vági, Dávid ( Tóth K.), Németh G.(Gulyás ), Fehér – Boros, Ludányi, Debreceni, Elekes- Gulyás R.( Gerda V.), Mazán. Edző: Polyák László.

Az első félidőben jól tartotta magát a kiscsapat. Az első félidő krónikájához tartozik, hogy a 44. percben Lévai kapus ütközött a hazai játékossal, az orosházi hálóőrt kiállította a játékvezető. Polyák László edző kénytelen volt átszervezni csapatát, a cserekapus Tóth Krisztián állt a kapuba és a védelemből Dávid Zsolt hagyta el Lévai mellett a pályát.

A második játékrészben felpörögtek az események és Elekes (2), Debreceni, Mazán és Gerda góljaival 5:1-es vezetést szerezett a Rákóczi, és biztos továbbjutónak számított. A Kaszaper dicséretes hajrával az utolsó öt percben szorossá tette a mérkőzést.

Polyák László: – Elsősorban a fiatalokat szerepeltettem ezen a mérkőzésen és egy félidőt emberhátrányban játszva is biztosan nyertük meg a találkozót. Tanulság a jövőre nézve, hogy a mérkőzés 90 percig tart.

A Rákóczi Vasas kedden felkészülési mérkőzésen fogadja a Csongrád megyei Fábiánsebestyén csapatát. A találkozó kezdési ideje: 18 óra. A bajnoki nyitány augusztus 19-én, Csabacsűdön lesz. Kezdés: 17.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.