- hirdetés -

Orosházi kötődésű a Máltán a napokban eltűnt Révész Ágnes.

Július 20-án tűnt el Máltán a 19 éves lány, Qawrában, a tengerpart felé sétálva látták utoljára.

Révész Ágnes Orosházán és környékén, így például Nagyszénáson élt, Gyomaendrődön pedig cukrásznak tanult – adta hírül a beol. Ágnes márciusban utazott a szigetországban élő rokonaihoz, ahol gyerekekre vigyázott. A megyei portálnak Linda, Ági orosházi nővére elmondta, egy líbiai családnál is takarított Ágnes, aki egy 20-ai, tehát egy héttel ezelőtti beszélgetés során örömmel közölte, hogy talált normális munkát, rendes fizetésért. Egy szállodában fog dolgozni. Másnap veszett nyoma.

– Nem úgy ismerem, hogy öt perc alatt változik a véleménye, elég határozott mindenben. Megbízható is, másképp nem bíztak volna rá kis gyerekeket. Olyan sem történt egyszer sem, hogy napokra nyoma veszik, persze megesett, hogy este elmentünk bulizni, és csak másnap délben kerültünk elő – mondta el Linda.

A legutóbbi hírekről, mely szerint Ágnes írt egy levelet a családnak, hogy rendben van, ne keresse senki, de nem akar sem a keresztszüleihez, sem Magyarországra hazatérni, a nővére elmondta:

– Nem hiszem el. Ott is minden híradás az eltűnéséről szólt, biztosan látta. Jelentkezett volna rendesen, telefonált volna, nem így intézte volna el a dolgot. Nem hiszem el, hogy önszántából veszett nyoma.

Linda a megyei lapnak elmondta, szerinte vagy a húga helyett írták a levelet, vagy kényszerítették rá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.