- hirdetés -

Két tesztmérkőzésen van túl Major László legénysége, megnevezték az új játékosokat.

Július 9-én kezdte meg a felkészülést az Orosháza FC labdarúgó csapata. A Mórahalom (3-1) és a Hódmezővásárhely (5-1) elleni tesztmérkőzéseken igazi „csúcsforgalom”volt a Mátrai stadionban. A Vásárhely ellen 26 labdarúgó öltötte magára az OFC szerelést. Közülük 12-en próbajátékra érkeztek abban bízva, hogy ők lesznek a kiválasztottak.

A két mérkőzés tapasztalatait leszűrve Restály György ügyvezető, Major László edzővel konzultálva megnevezte azt a 4 játékost, akik a távozó Petneházi Márkot (Nyíregyháza), Aleksandar Randelovicot (Békéscsaba) és Bozsóki Dánielt(Kecskeméten jár iskolába)pótolni fogják. A négy új játékos: Bernát Péter, Ondrejó Tamás, Mohamed Ramadan Hamed, Aleksandar Petrovic.

Bernát Péter, Ondrejó Tamás, Mohamed Ramadan Hamed, Aleksandar Petrovic (Fotó: Betkó Tamás)

Bernát Péter (1982.02.28), posztja: csatár. Az évek során megfordult a Makó, Hódmezővásárhely, Békéscsabai Előre, Kistelek, Kiskundorozsma és a Szeged 2011 csapatában.

Ondrejó Tamás (1991.10.02.), posztja: középpályás. A fiatal játékos a Tótkomlósi TC színeiben végigjárta a szamárlétrát a serdülőtől a felnőtt csapatig.

Mohamed Ramadan Hamed (1987.05.10.), posztja: középpályás, de védőként is bevethető. Egyiptomi származású, a másodosztályú Future Stars csapatában futballozott.

Aleksandar Petrovic (1989.06.08.), posztja: középpályás, Boszna-Hercegovinából, Banja Lukáról érkezett.  Szerepelt az U17 és U19-es szerb válogatottban. A másodosztályú FK Sloboda-Mrkonic Grad csapatából érkezett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.