- hirdetés -

Eszti, Tilla, Bébi és Riga számítanak rád! Duplázd meg a forintokat, és segíts az orosházi állatmenhelynek.

A Pedigree® Örökbefogadási Program keretében idén Magyarország összes, hivatalosan regisztrált állatmenhelye lehetőséget kap az adományok gyűjtésére, így az orosházi Szikhát menhely is várja a segítséget. Az egyes menhelyek számára összegyűlt adományokat a Pedigree® állateledelek gyártója, a Mars Magyarország® megduplázza. Az adományozás idén a kampány Facebook klubján keresztül zajlik.

Közel 180 kutya van most a menhelyen (Archív fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az adományokat egész évben folyamatosan gyűjtik. A program honlapján hangsúlyozzák, legfontosabb, alapvető célkitűzésük a felelős állattartás és az állatokkal való helyes bánásmód ismérveinek közvetítése. Eszti, Tilla, Bébi és Riga nagyon várják a segítséged, ők orosházi kutyák, jelenleg az orosházi Szikhát menhely lakói, de szeretnének gazdira találni. Rajtuk is segíthetsz, az ő ellátásukat, esetleges orvosi kezeléseiket támogathatod most a programon keresztül: a Pedigree most a te 500 forintodat megduplázza és 1000 forintot ad  az orosházi állatvédőknek.

A Pedigree honlapján egyszerűen tudsz kártyáról utalni az ebek javára, segíts te is a közel 180 kutyuson, köztük a Székkutasról, borzalmas körülmények közül kimenekített ebeken is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.