Akarsz egy airbrush portrét? Akkor játssz velünk!

Ha helyesen válaszolsz és nyersz, akkor különleges technikával megfestik a saját, gyereked, anyósod, kutyád vagy macskád portréját.

A napokban mutattuk be az orosházi Nagy Gézát, aki egy igazán különleges, úgynevezett airbrush technikával fest. A játék éppen ehhez a nem mindennapi festési módhoz kapcsolódik.

Aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre, és még szerencséje is van, egy maximum A/3-as méretű portré megfestését nyeri airbrush technikával. A portré készülhet rólad, a gyerekről, anyósodról, a kutyádról vagy a macskádról, de ha egered van, azt is megfesti, ebben majd megállapodtok a festővel.

Ha érdekel, hogy mi az airbrush, a játék előtt megnézheted…

A film után következzen a kérdés:

Mit jelent az airbrush?

A – légkalapács

B – légecset

C – légballon

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu címre küldd április 23, hétfő 18 óráig. Emailed tárgya legyen airbrush. Ne feledd megadni neved, elérhetőséged és persze a helyes válasz betűjelét. A játék végén egy nyertest sorsolunk ki!Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás