- hirdetés -

A Csináljunk egy „más” napot- Játékos összecsapás a város diákjai között című pályázatra várják a jelentkezőket.

Orosháza Város Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet az Integrált, funkcióbővítő városközpont fejlesztés Orosházán elnevezésű városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló Csináljunk egy „más” napot- Játékos összecsapás a város diákjai között elnevezésű rendezvény(mini-projekt) támogatására.

1. A pályázat célja

A helyi közösség bevonásával közösségi programok megvalósítása, melyek erősítik a helyi társadalom kohézióját. További cél a helyi célcsoport igényeinek megfelelő tevékenységek helyi lakosok mobilizálásával történő megvalósulása.

2. A pályázók köre

Helyi, a településen bejegyzett székhellyel / telephellyel / rendelkező non-profit szervezetek, akik az akcióterületi lakossággal kapcsolatban vannak (az akcióterületen bármilyen módon jelen vannak, vagy a helyszínen a korábbiakban már konkrét akciókat végrehajtottak.)

Az alábbi non-profit szervezetek pályázhatnak:

• Nonprofit szervezetek (egyesület, alapítvány, közalapítvány, köztestület) –

• Nonprofit gazdasági társaságok

Nem nyújthatnak be pályázatot az 1989. évi XXXIII. törvény „a pártok működéséről és gazdálkodásáról” szóló törvény hatálya alá tartozó szervezetek.

3. Támogatható tevékenységek

• közösségfejlesztést és a szabadidő hasznos eltöltését segítő szolgáltatás, program kialakítása (kulturális- és sport rendezvény, )

A rendezvény elnevezése: Csináljunk egy „más” napot- Játékos összecsapás a város diákjai között

A rendezvény időtartama: 1 nap

A rendezvény felépítésének rövid leírása:

A rendezvény két részből tevődik össze.

„A” esetben: A város diákjai részére korcsoportok szerinti (alsó,- felsőtagozat, középiskolások) játékos vetélkedő lebonyolítása
„B” esetben: A rendezvény napjának délutánján/estéjén közönségprogram megszervezése az általános és középiskolás korosztály számára

– A pályázat kötelező eleme kell hogy legyen „A” pályázat esetében a rendezvények helyszínének biztosítása, hangtechnika biztosítása, a vetélkedő díjazása

– „B” pályázat esetében a rendezvények helyszínének biztosítása, színpad biztosítása, a hang és fénytechnika biztosítása, az engedélyek költsége, valamint a rendezvény hirdetésének költsége

Elszámolható költségek: kizárólag a rendezvény sikeres végrehajtásához / megvalósításához közvetlenül kapcsolódó forgóeszközök, helyszín- és eszközbérlések, valamint szolgáltatások számolhatók el.

A „Csináljunk egy más napot” mini-projekt megvalósításának időpontja: 2012. június 8.

Támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.

Támogatási intenzitás: 100%

Támogatás összege:

„A” pályázat esetében: 1.500 ezer Ft

„B” pályázat esetében: 1.500 ezer FT

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. április 10-től 2012. április 13.-ig

4. Pályázat benyújtása

A részletes pályázati útmutató, a jelentkezési lap, valamint a kapcsolódó dokumentumok elérhetők a város honlapján (www.oroshaza.hu), valamint nyomtatott formában az Polgármesteri Hivatal III. emelet 10 sz.irodájában.

A pályázatok magyar nyelven, kizárólag a jelentkezési lap kitöltésével nyújthatók be. Kézzel írott pályázatok feldolgozására nincs lehetőség.

A pályázatot 2 példányban (egy eredeti és egy másolat, valamint további egy elektronikus példányban (CD/DVD lemezen), zárt csomagolásban, kizárólag személyesen az alábbi címen kell benyújtani:

Polgármesteri Hivatal, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. III. emelet 10.sz iroda Barák Anitánál

A pályázatok csomagolásán fel kell tüntetni a pályázati felhívás pontos címét és kódját: Csináljunk egy „más” napot- Játékos összecsapás a város diákjai között RE2012-01/A vagy RE2012-01/B

A jelentkezési lapok benyújtása 2012. április 13-án 12.00 óráig lehetséges.

Benyújtásnak az az időpont minősül, amikor a személyes átadás-átvétel megtörtént. A Közvetítő Szervezet az átadás-átvétel során az átvételi dokumentáció minden példányán szerepelteti az átvétel időpontját az év, hónap, nap, óra, perc megjelölésével.

A benyújtási határidő előtt a pályázók kérdéseiket a 06-68/413-022/306-os telefonszámon vagy a Baraka@oroshaza.hu e-mail címen tehetik fel.

5. A pályázathoz benyújtandó dokumentumok

1. Jelentkezési lap
2. Aláírási címpéldány vagy aláírás-minta (Banki aláírás bejelentő karton bank által hitelesített másolata is megfelelő)
3. Létesítő okirat másolata (30 napnál nem régebbi bírósági kivonat)ű
4. Referenciaigazolás
5. Költségvetést alátámasztó dokumentumok (a szakmai tartalom bemutatásával):
a. árajánlatok (60 napnál nem régebbi)
b. költségbecslések (saját teljesítés esetén)
6. Nyilatkozat a pályázó részéről – melyben felelőssége teljes tudatában nyilatkozik – hogy nincs 30 napot meghaladó köztartozása

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.