- hirdetés -

Kiss Annamária egyéni csúcsot úszva a negyedik legjobbként csapott célba az 50 méteres gyorsúszásban.

Március 10-én Székesfehérvár adott otthont az I-II. korcsoportos Országos Úszó Diákolimpiai Döntőnek. Korcsoportonként, úszásnemenként a megyei bajnokság győztesei állhattak a rajtkőre, és mérhették össze felkészültségüket.

Kiss Annamária, az Orosháza Úszó Egyesület versenyzője (Eötvös katolikus általános iskola) időeredménye alapján az 50 méteres gyorsúszásban a legjobb futamba került, ahol egyéni csúcsot úszva 0:31,24-el a 4. legjobbként csapott célba. Annamária felkészítője, edzője Schmidt Jenő, az Orosháza Úszó Egyesület vezetőedzője.

Márki Zalán Márk, a Tótkomlósi Úszó Egyesület versenyzője (kardoskúti iskola) 50 méteres hátúszásban 0:39,00-el, a 17. helyezést érte el. Zalán edzője: Juhász Tamás, a Tótkomlósi Úszó Egyesület edzője.

Az Orosháza Úszó Egyesület fiatal reménységeiből állt össze a Táncsics Mihály Közoktatási Intézmény és Tehetségközpont 4×50 m leány gyorsváltó csapata. A jövőre nézve a biztató 12. helyezést érték el, figyelembe véve, hogy az idősebbek között indultak.
A csapat tagjai: Bartos Lilla, Komjáti Nelli, Szabó Ivett (valamennyien: Vörösmarty iskola) és Drahota Adrienn (Czina iskola). Felkészítőjük: Schmidt Jenő és Selmeczi Edit (Orosháza Úszó Egyesület).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.