- hirdetés -

Játssz, és próbáld ki bármelyik sportot a Gyopár Sportcentrumban!A sport, a játék jótékony hatásáról nem kell senkit meggyőzni. Ha ezekhez a jó társaság nyújtotta jó érzéseket is hozzáadjuk, biztosak lehetünk benne, hogy utána jobban megy a munka, hisz feltöltődtünk.

Megmozgat és kikapcsol a fallabda

Családoknak, baráti társaságoknak ideális kikapcsolódást nyújt a Gyopár Sportcentrum a Szentetornyai utca 2. sz. alatt (a kerek tónál). Tenisz, fallabda, biliárd, bowling, asztalitenisz – mindez egy helyen, tágas térben, kellemes környezetben. Sport után vagy helyett szauna is várja az érdeklődőket. A centrum hatalmas, 5 hektáros kertje és a tópart azokat szólítja meg, akik a csendet értékelik, vagy a gyerekeket akarják lefoglalni. Kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből, aktívan pihenni – erről szólhat az a pár óra akár, ami sokszorosan visszatérül, ha rászánjuk magunkat.

A csapatos bowlingozás, a fallabdázás után annak, aki elfáradt, a büfé kínálata olthatja szomját. A környezet és a park alkalmas tavasztól őszig, nagy létszámú akár 5-600 fős rendezvények lebonyolítására. (Sátrak és bográcsozó hely biztosított.) A Gyopár Sportcentrumban lévő nagyterem oktatások, összejövetelek megrendezésére is alkalmas (50-60 főig). A tíz motelszoba és két apartman szállóvendégeket is fogad.

Nyitva tartás: H-P-ig 14-22 óráig, Sz-V 10-22 óráig. Szállás és pályafoglalás a 06 68 680-062-es telefonszámon a nyitva tartási idő alatt. További információk itt.

Játssz, és próbáld ki bármelyik sportot egy órán keresztül (előzetes időpont egyeztetés után) a Gyopár Sportcentrumban! Válaszolj kérdésünkre, és vendégül látnak egy mozgalmas kikapcsolódásra.

Mi a fallabda másik neve:

a) squash

b) paintball

c) softball

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu címre küldd március 12, hétfő 18 óráig. Emailed tárgya legyen Sport. Ne feledd megadni neved, elérhetőséged és persze a helyes válasz betűjelét. A játék végén egy nyertest sorsolunk ki!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.