- hirdetés -

Szombat este itthon folytatja a bajnoki pontvadászatot NB I/B-s női kézilabdacsapatunk. A lányok azt mondják, mindent megtesznek a győzelemért.

Hazai pályán játssza idei első bajnoki találkozóját az Orosházi NKC NB I/B-s női kézilabdacsapata. Február 18-án, szombaton 18 órától a Nyíradonyi VVTK együttesét fogadják az Eötvös-csarnokban. (Előmérkőzést a junior csapatok 16 órakor játszanak.)

Szerda este lejátszotta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését is az ONKC az NB II-es Kézilabda Szeged SE ellen, hat góllal nyertek a mieink. A csapat háza táján több változás is történt – olvasható a klub honlapján. Átlövő posztra leigazolták Madar Szilviát, aki eddig a gyulai együttesben játszott, és Újkígyósról érkezett Csatlós Marianna. Folyamatban van még Raffai-Such Tamara csapatba építése és leigazolása is, aki szintén segítségére válhat a gárdának.

Mint ahogy arról már olvashattatok nálunk, remek őszi szereplés után heti négy edzéssel, január 3-án kezdte el a felkészülést a tavaszi idényre az orosházi alakulat. Komoly munka van a lányok mögött, a céljuk, hogy minél jobb helyen fejezzék be a bajnokságot. Azt mondják, szombat este is megtesznek mindent a győzelem érdekében. Szeretnék, hogy a hazai bajnoki veretlenségük ezúttal se szakadjon meg.

További infókért kattintsatok az ONKC honlapjára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.