- hirdetés -

Szombaton a Tatai HAC ellen játssza idei első hazai bajnokiját férfi kézilabdacsapatunk, 18 órakor kezdődik a meccs az Eötvösben.

Február 11-én, 18 órától az Eötvös-csarnokban fogadja a Tatai HAC csapatát az Orosházi FKSE-Alexandra NB I-es férfi kézilabdacsapata. Füzesi Ferenc edző szerint fontos mérkőzés vár a fiúkra.
– Az új, megerősített orosházi csapat most mutatkozik be a hazai közönség előtt. Mindenképp a győzelem a célunk a Tata ellen, szeretnénk javítani a pécsi botlás után, de nem szabad lebecsülni az ellenfelet. Fiatal csapatról van szó, bátran, jó tempóban kézilabdáznak. Megvan a tudásunk, hogy megnyerjük a meccset, de a pályán kell majd bizonyítani hatvan percen keresztül. Fontos találkozó vár ránk a hétvégén, hiszen a Tatai HAC mindössze egy ponttal van mögöttünk a tabellán.

Füzesi Ferenctől megtudtuk, hogy mindenki egészséges a csapatban. Kekezovic bajlódott megfázással, de csütörtökön már ő is bekapcsolódott az edzésmunkába, a hétvégén így a teljes keret a vezetőedző rendelkezésére áll.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.